Waterwerken en Waterfoto's
De kunst van Gerrit is te koop. Sinds 2010 vonden al 81 Waterwerken een nieuw adres. Bovendien vonden 18 foto's op dibond een andere eigenaar. 
In totaal verhuisden zo precies 99 Kunstwerken van Wamel naar elders.
Wie meldt zich voor nummer 100?

Prijzen
Getekende of geschilderde Waterwerken zijn er in allerlei prijzen: vanaf 15 euro voor kleine oudere werken tot 900 euro voor recent groot werk.
De prijzen staan steeds vermeld bij de Waterwerken op de website. Bij de foto's staat ook welk werk al is verkocht.
Laat het ons weten indien je belangstelling hebt.

Mocht je de Waterwerken een keer met eigen ogen willen bekijken, dan ben je van harte welkom aan de Kerkstraat in Wamel! Maak even een afspraak via This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. of telefoon: 0487-502444.

Leasen
Duurdere werken kun je ook leasen. Je betaalt dan voor minimaal één jaar. Na elk jaar besluit je of je het werk langer wilt leasen, alsnog wilt aankopen of terug wilt geven. Na een zeker aantal jaren leasen, ben je alsnog de nieuwe eigenaar van het werk.
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Catalogi en fotoboeken
Er zijn twee catalogi met Waterwerken, een catalogus met Waterfoto's en een catalogus van Gerrit's natuurkunst te koop. Verder zijn er nog acht andere fotoboeken van Gerrit's hand verkrijgbaar.
Bekijk hier de diverse mogelijkheden.

Kunstkaarten
In totaal zijn er 62 kunstkaarten met Gerrit's Waterwerken te koop. Naast 46 kunstkaarten met tekeningen en schilderingen is er nu ook een serie van 16 Waterfoto's als kunstkaart verkrijgbaar.
Bekijk hier de hele collectie.

Decemberaanbieding
Voor Sint en kerst hebben we een speciale aanbieding: Je ontvangt de hele serie van 16 kunstkaarten met Waterfoto’s voor slechts € 15,= incl. verzendkosten. En wij pakken ze dan ook nog voor je in kadopapier!

Deze aanbieding geldt zolang de voorraad strekt! Overigens geldt dit aanbod ook voor een serie van 16 kunstkaarten van getekende of geschilderde Waterwerken.
Kies zelf je favoriete kunstkaarten uit op de volgende pagina.